جمبري بالثوم والليمون في الفرن

لجمبرى حبيب الملايين ، من أحب الأكلات ليا وكل طريقة لية تحفة أكثر من اللي قبلها خصوصاً لو كان بقشرة حاجة فى منتهى الجمال..
كنت هاعملة الأول طاجن وبعدين فكرت ليه مجددش وأعمل وصفة جديدة !
دورت على النت فى مواقع أجنبية زيادة فى التجديد ولقيت الوصفة دي وعجبتنى من أول نظرة ، ما هو الأكل زى الحب كده من أول نظرة ..
المكونات
جمبرى (فى الوصفة مقشر بس أنا عملته بقشرة)
نصف كوب زبدة
نصف معلقة ملح
6 فصوص ثوم مهروسين
ربع كوب بقدونس مقطع
معلقة شاى بشر ليمون
معلقتين شاى عصير ليمون
الطريقة
فى صينية نوزع الزبدة المذابة ونضيف الثوم والملح  ومعلقة طعام بقدونس ونرص الجمبرى فى طبقة واحدة بس ..
ندخل الصينية الفرن لمدة خمس دقايق ..
بعد خمس دقايق نطلع الصينية نقلب الجمبرى ونضيف الليمون وبشر الليمون وبقية البقدونس وندخل تانى الفرن لمدة من 8-10 دقايق ..
وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق